oferte speciale

Cluj Napoca, Capitala Europeană a Tineretului

logo-candidaturaDupă o competiție strânsă cu orașele Ivanovo (Rusia), Varna (Bulgaria) și Vilnius (Lituania), Cluj Napoca a reușit să câștige titlul de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2015. Astfel, pentru un an întreg Cluj Napoca va găzdui sute de activități culturale, sociale, politice și economice, care vizează viața tinerilor și în care vor fi implicați tinerii.

Programul SHARE cu care Cluj Napoca s-a prezentat în competiție este un program puternic, clar, solid, diversificat și interesant, prin care se dorește creșterea potențialului tinerilor din Cluj prin acordarea unei șanse de a-și demonstra dinamismul și creativitatea în sfera publică. Cu sprijinul tinerilor și a organizațiilor studențești din Cluj se dorește aducerea unei schimbări în societate, prin stimularea dezvoltării sale durabile și responsabile. Programul se focusează pe împărțirea spațiului, culturii, puterii, bucuriei și viziunii pentru a întelege valorile noastre Europene comune.

Pregătirile pentru proiectul Cluj Napoca 2015, Capitală Europeană a Tineretului, au început deja prin testarea anumitor evenimente ce vor avea loc în 2015. “Cluj Never Sleeps” 2013 este primul proiect de anvergură legat de Cluj Capitala Europeană a Tineretului. Astfel, evenimentul v-a avea loc între 21 și 22 iunie 2013 când va fi prelungită cea mai lungă zi de vineri din an. “Cluj Never Sleeps” se va derula in continuu timp de 24 ore, vor avea loc evenimente, concursuri etc. de vineri pana sambata la ora 18:00.

Foto

Have your say