oferte speciale

Despre Noi

Cazare Cluj regim hotelier – Red Hotel ***

 

Incepand cu anul 2008, atunci cand s-a infiintat firma Red Hotel ***, am incercat sa avem o abordare diferita asupra ospitalitatii, sa fim inlogo acest sens proactivi si sa anticipam ceea ce cauta clientii nostri la o structura de cazare. Pe cale de consecinta ne-am ales cu grija apartamentele pe care le-am introdus in portfolio, nu atat pe criteriul dimensiunii, ci mai ales in functie de pozitionarea acestora, de vederea oferita, de vecinatati etc.

De atunci si pana acum ne mandrim sa lucram cu majoritatea multinationalelor din Cluj Napoca si speram sa reusim sa ne mentinem la inaltimea asteptarilor si in continuare.

Suntem convinsi ca, odata devenit clientul nostru, veti ramane pentru mult timp.

 

Scopul nostru este de a creea cadrul optim ce inlatura orice senzatie tipica de hotel prin imbinarea luxului si confortului din domeniul hotelier cu discretia caracteristica apartamentelor.

Suntem buni in ceea ce facem, si suntem intr-o continuua expansiune prin larga paleta de calificari pe care le-am deprins in decursul acestor 5 ani. Cu 15 apartamente in complexul Viva City de langa Iulius Mall si 3 apartamente in centrul orasului putem face fata si ne putem adapta cererilor clientilor nostri business si nu numai.

 

 

despre noi red hotel accomodation

Despre noi – Red Hotel Accomodation inchiriaza apartamente de lux in Cluj sub regim hotelier amplasate in zone strategice ale orasului.