oferte speciale

Legendarul tenor Andrea Bocelli în concert la Cluj-Napoca

Andrea Bocelli, cel mai iubit tenor din lume, revine în România anul acesta, pentru a-și reîntâlni fanii și pentru a-i încânta cu un concert special, în care va prezenta atât repertoriul său de operă, cât și interpretări unice a celor mai îndrăgite hituri ale sale.

Concertul pe stadionul Cluj Arena, în data de 25 iunie 2017

Prima parte a concertului va cuprinde arii de operă cunoscute, în lumina vocii unice a lui Andrea Bocelli. În cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului român cântece noi de pe ultimele albume ale sale: ‘CINEMA’ și ‘Romanza — A 20-a Ediție Aniversară’.

Romanza — A 20-a Ediție Aniversară

‘CINEMA’ celebrează câteva dintre cele mai bune colecții de cântece de film gravate în cultura și inimile câtorva generații, inclusiv cântece cu temă epică din filme consacrate (‘Doctor Zhivago’, ‘Love Story’, ‘The Godfather’, ‘Life is Beautiful’, ‘Gladiator’, ‘The Postman’, ‘Breakfast at Tiffany’s’), și, de asemenea, cântece renumite din muzicaluri, imortalizate prin versiunile proprii de pe marele ecran (‘West Side Story’ și ‘Evita’).

Pentru a celebra 20 de ani de la lansarea sa inițială, în această toamnă a fost lansată o ediție specială a a albumului bestseller ‘ROMANZA’. Considerat albumul de succes al lui Andrea și încă albumul italian cel mai bine vândut din toate timpurile, această ediție specială remasterizată include 2 versiuni noi ale legendarului ‘Con Te Partiro’ (Time To Say Goodbye). Versiunea ROMANZA — A 20-a Ediție Aniversară include de asemenea versiunile extraordinare remasterizate ale cântecelor favorite din toate timpurile ale lui Andrea Bocelli: Vivere, Vivo Per Lei, Miserere și numele albumului, Romanza.

Cazare pentru concertul Andrea Bocelli 2017

Odată cu punerea în vânzare a biletelor pentru concertul Andrea Bocelli, participantii vor putea să aleagă şi dintre opţiunile de cazare disponibile. Mai multe detalii despre opţiunile de cazare se găsesc pe http://www.redhotel.ro/apartamente.

Spectacolele de mare emoție ale lui Andrea Bocelli, toate însoțite de decoruri și aranjamente speciale, se îmbină perfect pentru a aduce publicului o experiență unică în viață care combină simplicitatea și eleganța muzicii clasice cu forța captivantă a tehnologiei moderne.

Prin urmare, Andrea Bocelli vă invită să experimentați un spectacol profund și emoționant, pentru a participa la emoția cântecelor care ne-au marcat existența. ‘Invitația mea, cadoul meu este ca aceste ‘clasice’ nemuritoare să fuzioneze cu experiența, cu cele mai prețioase amintiri, cu emoțiile fiecărui ascultător, pentru a deveni coloana sonoră inimitabilă în viața lor.’ afirmă Andrea Bocelli.

Prețurile biletelor variază între 145 RON și 675 RON și se pot cumpara de pe site-ul eventim.ro.

Have your say