oferte speciale

Miting Aerian

În data de 18 mai, cu începere de la ora 09:00, Aeroportul Internațional Cluj Napoca va fi gazda unui miting aviatic, unde clujenii șimiting-aerian vizitatorii vor putea admira salturi ale parașutiștilor, demonstrații ale planoarelor, acrobații cu avioane Extra 300 ale Aeroclubului României, demonstrații ale elicopterelor Puma și ale avioanelor de luptă MIG-21 Lancer, ale Forțelor Aeriene Române și ale Inspectoratului General al Aviației din M.A.I.

Mitingul aerian va avea loc între 09:30 și 11:30 pe pista Aeroportului Internațional Cluj Napoca, iar accesul publicului se va face începând cu ora 08:00.

Pentru cei care doresc să participe la spectacolul aerian, RATUC va suplimenta numărul autobuzelor spre zona aeroportului. Din cauza numărului restrâns de locuri de parcare conducerea Aeroportului le recomandă clujenilor să își lase mașinile acasă și să folosească autobuzele.

Programul va fi inaugurat de Aviația Generală Dezmir, cu o demostrație de decolare și evoluție aeronave, după care cei de la Aeroclubul României vor face demostrații de decolare și evoluție planoare, parașutiști și avioane. Cei de la Unitatea Militară Câmpia Turzii și Inspectoratul General al Aviației M.A.I vor susține demonstrații de decolare și evoluție elicoptere, iar cei de la Aeroclubul României vor încheia spectacolul printr-un rulaj al aeronavelor de la platforma Est.

Have your say