oferte speciale

Deluxe Viva Suite Building No. 1

Cazare, inchiriere apartament Deluxe Viva Suite I – Apartament Regim Hotelier Cluj – 2 camere Red Hotel Accommodation ****. Deluxe Viva Suite – Apartament Regim Hotelier Cluj – 2 camere

Deluxe Viva Suite – Building No. I

Apartamente in regim hotelier cu doua camere – Cluj Napoca

Apartamentele Deluxe Viva Suite se inchiriaza in regim hotelier si sunt caracterizate printr-o panorama extraordinara peste oras sau Lacul Gheorgheni. Situate la etajele superioare ale luxoasei cladiri Viva City din Cluj-Napoca, blocul numarul I, aceste apartamente ofera tot luxul si confortul de care aveti nevoie. Mobilate elegant, dar in acelasi timp modern, ambianta, dotarile si finisajele de calitate fac din aceste apartamente in regim hotelier un camin primitor si confortabil.

Pe o suprafata cuprinsa intre 46 – 48 de metri patrati, apartamentele dispun de un dormitor, un living, o baie si o bucatarie cu dining. Poate acomoda 2 persoane in dormitor si 2 persoane pe canapeaua extensibila din living room.

Apartamentele sunt dotate cu internet de mare viteza, LCD HD, TV prin cablu (inclusiv canalele HBO si Adulti), curatenie zilnica, caldura reglabila, serviciul de spalat gratuit, fier si masa de calcat. Cladirea Viva City Cluj ofera si alte avantaje unice: sala de fitness, teren de squash, teren de baschet indoor, masa de ping-pong si masa de biliard. De asemenea, cladirea este supravegheata de o firma de securitate 24 de ore din 24

Spalat si calcat gratuit Caldura reglabila
Curatenie zilnica LCD TV HD
Bucatarie echipata complet Free Internet Wi-Fi

Deluxe Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 2 camere

Localizare

Cladirea Viva City Bloc I din Cluj, unde sunt amplasate apartamentele Deluxe Viva Suite, sunt localizate pe strada Valeriu Bologa nr. 3. Locatia ofera posibilitatea de a va relaxare printr-o plimbare pe malul Lacului Gheorgheni sau prin shopping in magazinele marilor branduri din Iulius Mall Cluj.

La cateva minute de mers cu masina puteti ajunge in centrul orasului Cluj-Napoca. Pasind pe stradutele pietonale care pastreaza istoria orasului, va puteti bucura de monumentele si obiectivele turistice impresionante. Totodata, in zona centrala veti gasi cele mai bune cafenele si restaurante, prilej de deconectare de la zgomotul citadin.

You might also like