oferte speciale

Family Viva Suite

Cazare, inchiriere apartament Family Viva Suite – Apartament Regim Hotelier Cluj – 3 camere Red Hotel Accommodation**** – Cluj Napoca

Family Viva Suite

Apartamente in regim hotelier cu trei camere – Cluj-Napoca

Localizate in luxoasa cladire Viva City, langa centrul comercial Iulius Mall, apartamentele cu 3 camere Family Viva Suite se inchiriaza in regim hotelier. Acestea dispun de o uimitoare panorama asupra orasului, fiind situate la etajele 2, 10 si 11 a cladirii.

Pe o suprafata de 66 metri patrati apartamentele sunt alcatuite de doua dormitoare, un living, o baie si o bucatarie cu dining. Pot acomoda 4 persoane in dormitoare si 2 persoane pe canapeaua extensibila din living room.

Apartamentele sunt dotate cu internet de mare viteză, LCD HD, TV prin cablu (inclusiv canalele HBO si adulti), curatenie zilnica, serviciul de spalat gratuit, caldura reglabila, fier si masa de calcat. Cladirea luxoasa in care se afla apartamentele ofera si avantaje unice: teren de baschet indoor, sala de fitness, masa de ping-pong, masa de biliard si teren de squash. Cladirea beneficiaza de supravegherea unei firme de securitate 24 de ore din 24.

[one_half]

Family Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere  Free Internet Wi-Fi

Family Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere  Aer Conditionat

Family Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere  Curatenie zilnica

Family Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere  LCD TV HD

[/one_half]

[one_half_last]

Family Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere   Fitness

Family Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere   Spalat si calcat

Family Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere   Bucatarie complet utilata

Family Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere   Caldura reglabila

[/one_half_last]

Family Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere

Localizare

Apartamentele Family Viva Suite sunt localizate in cladirea Viva City, pe strada Valeriu Bologa nr. 3. Fiind amplasata in apropierea Lacului Gheorgheni si a centrului comercial Iulius Mall, aceasta locatie va ofera posibilitatea de a va bucura de relaxarea in aer liber, la shopping sau in descoperirea istoriei orasului Cluj-Napoca.

Centrul orasului Cluj-Napoca se afla la cateva minute de mers cu masina sau taxiul. Stradutele pietonale care pastreaza stilul vechi spun o parte din istoria clujenilor, putand de asemenea sa va deconectati de la zgomotul citadin in cafenele si cluburile din Centru.

You might also like