oferte speciale

Cazare, inchiriere apartament Ferdinand Suite – Apartament Regim Hotelier Cluj – 1 camere Red Hotel Accommodation **** – Cluj Napoca

Ferdinand Suite

Apartament ultracentral in regim hotelier cu o camera – Cluj Napoca

Localizat în centrul orasului Cluj-Napoca, pe str. Regele Ferdinand, apartamentul in regim hotelier Ferdinand Suite este un apartament mic si cochet, care va ofera intimitate si placerea de a sta in centrul orasului.

Apartamentul Ferdiand Suite are o suprafata de 36 metri patrati, un dormitor, un living mic, o bucatarie si o baie. Poate acomoda 2 persoane in dormitor si o persoana pe canapeaua din living room.

Pentru o sedere cat mai comoda, apartamentul este dotat cu Internet Wireless de mare viteza, TV prin cablu cu canalele HBO si Adult incluse, seif, curatenie zilnica si caldura reglabila.

Ferdinand Suite este locul perfect unde sa stati daca veniti in Cluj-Napoca, deoarece va transmite caldura primitoare a unui oras plin de istorie, dar combinat cu elemente clasice care sa va faca sederea cat mai placuta. Dotarile apartamentului si poziționarea centrala fac din Ferdiand Suite un apartament in regim hotelier cochet si elegant unde va veti simti confortabil.

[one_half]
Ferdinand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 1 camere  Caldura reglabila

Ferdinand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 1 camere  Curatenie zilnica

Ferdinand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 1 camere  Bucatarie

[/one_half]

[one_half_last]
Ferdinand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 1 camere   Spalat si calcat gratuit

Ferdinand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 1 camere    TV HD LCD

Ferdinand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 1 camere    Free Internet Wi-Fi

[/one_half_last]
 

Rezerva Ferdinand Suite

 

Localizare

Apartamentul Ferdinand Suite este amplasat in centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, fiind in vecinatatea magazinului Central. Fiind aproape de centru puteti vizita cele mai importante obiective turistice ale orasului: Biserica Sf. Mihail, Catedrala Mitropolitana Ortodoxa, Teatrul National și Opera Romana.

In vecinatatea apartamentului se afla Cetatuia, un loc romantic si ferit de zgomotul orasului, si de Parcul Central, unde veti gasi mai multe forme de recreere.

Fata de aeroport este la o distanta de 8 km, pe care ii puteti parcurge cu un taxi sau o masina inchiriata. Se afla, de asemenea, la o distanta aproape egala fata de cele doua mari centre comerciale ale orasului: Polus Center si Iulius Mall. Aici veti gasi magazine renumite, cinematografe și restaurante.

Distractia în centrul orasului este garantata de cluburile elegante care se afla în apropierea apartamentului Ferdinand Suite, dar si de cafenele cu iz vechi pe care le gasiti pe majoritatea stradutelor.