oferte speciale

Cazare, inchiriere apartament Penthouse Viva Suite – Apartament Regim Hotelier Cluj – 3 camere Red Hotel Accommodation**** – Cluj Napoca

Penthouse Viva Suite

Apartamente in regim hotelier – Cluj-Napoca

Apartamentele in regim hotelier Penthouse Viva Suite beneficiaza de una dintre cele mai frumoase vederi asupra orasului Cluj-Napoca, fiind situate la utimul etaj al luxosului imobil Viva City. Generoase ca suprafata, ele reprezinta cea mai buna solutie pentru familii sau grupuri mici, dar si pentru cupluri ce doresc mai mult decat un apartament. Mobilierul și designul apartamentului este unul modern, avand perdele blackout pentru un somn linistit si saltea cu spuma de memorie.

Pe o suprafata de 76 metri patrati apartamentele dispun de doua dormitoare, un living, o baie si o bucatarie cu dining. Pot acomoda 4 persoane in dormitoare si 2 persoane pe canapeaua extensibila din living room.

Apartamentele sunt dotate cu internet de mare viteză, LCD HD, TV prin cablu (incluse fiind canalele HBO si adulti), curatenie zilnica, serviciu de spalat gratuit, fier si masa de calcat si caldura reglabila. Cladirea luxoasa in care se afla apartamentele ofera si alte avantaje unice: teren de baschet indoor, sala de fitness, masa de ping-pong, masa de biliard si teren de squash. De asemenea, cladirea este protejata de o firma de securitate 24 de ore din 24.

[one_half]

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere  Free Internet Wi-Fi

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere  Aer Conditionat

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere  Curatenie zilnica

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere  LCD TV HD

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere  Set sampon si sapun

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere Parcare subterana

[/one_half]

[one_half_last]

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere   Fitness

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere   Spalat si calcat

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere   Bucatarie complet utilata

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere   Caldura reglabila

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere   Supraveghere imobil 24/24

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere   Teren baschet, squash si sala de fitness

[/one_half_last]

Penthouse Viva Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 3 camere

Localizare

Cladirea Viva City, in care se afla apartamentele Penthouse Viva Suite, este amplasata langa Lacul Gheorgheni si centrul comercial Iulius Mall, pe strada Valeriu Bologa, numarul 3. Amplasarea aproape de centrul orasului si de punctele de interes ofera un prilej bun pentru zile de relaxare in aer liber, dar si pentru descoperirea istoriei orasului Cluj-Napoca.

In centrul comercial Iulius Mall puteti face cumparaturi, regasind magazinele celor mai importante branduri, sau va puteti relaxa la un film in complexul cinematografic Cinema City. Puteti descoperi si secrete culinare in food-court-ul situat la etajul 1 al Mall-ului sau sa va bucurati de o bautura la una dintre cafenele.

La cateva minute de mers cu taxiul sau cu masina se afla centrul orasului care ofera o parte din istoria orasului Cluj-Napoca. Stradutele pietonale, pastrand stilul vechi, ascund cele mai bune cafenele si cluburi care ofera o perfecta ocazie pentru deconectare de la zgomotul citadin.

Amenities

You might also like