oferte speciale

Retro Suite

Cazare, inchiriere apartament Retro Suite – Apartament Regim Hotelier Cluj – 2 camere Red Hotel Accommodation **** – Cluj Napoca

Retro Suite

Apartament in regim hotelier cu doua camere – Cluj Napoca

Apartamentul Retro Suite se inchiriaza in regim hotelier si este localizat pe malul lacului Gheorgheni, in imediata vecinatate a Iulius Mall, a noii cladiri de birouri United Business Center si a Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor. Mobilat in stil clasic – luxos cu piatra naturala, mozaic bisazza in baie, canapele si mobila din lemn masiv, dotările și finisajele de calitate fac din acest apartament in regim hotelier un camin primitor si confortabil.

Pe o suprafata de 46 de metri patrati apartamentul dispune de un dormitor, un living, o baie si o bucatarie cu dining. Poate acomoda confortabil pana la 2 persoane.

Apartamentul este dotat cu internet de mare viteza, LCD HD, TV prin cablu (fiind incluse canalele HBO si adulti), fier si masa de calcat si caldura reglabila. Deasemenea beneficiaza de curatenie zilnica si serviciul de spalat gratuit. Cladirea luxoasa in care se afla apartamentul ofera acces direct la pista de jogging din jurul lacului Gheorgheni.

 

Spalat si calcat gratuit Caldura reglabila
Curatenie zilnica LCD TV HD
Bucatarie echipata complet Free Internet Wi-Fi

 

Rezerva Retro Suite

 

Localizare

Cladirea in care se afla apartamentul Retro Suite este amplasata langa lacul Gheorgheni si centrul comercial Iulius Mall, pe strada Sarmizegetusa. Amplasarea aproape de centrul orasului si de punctele de interes ofera un prilej bun pentru zile de relaxare in aer liber, dar si pentru descoperirea istoriei orasului Cluj-Napoca.

In centrul comercial Iulius Mall puteti face cumparaturi, regasind magazinele celor mai importante branduri, sau va puteti relaxa la un film in complexul cinematografic Cinema City. Puteti descoperi si secretele culinare in food-court-ul situat la etajul 1 al mall-ului sau sa va bucurati de o bautura la una dintre cafenele.

La cateva minute de mers cu taxiul sau cu masina se afla centrul orasului care ofera o parte din istoria orasului Cluj-Napoca. Stradutele pietonale, pastrand stilul vechi, ascund cele mai bune cafenele si cluburi, avand ocazia de a va deconecta de la zgomotul citadin.

You might also like