oferte speciale

Cazare, inchiriere apartament Royal Grand Suite – Apartament Regim Hotelier Cluj – 5 camere Red Hotel Accommodation**** – Cluj Napoca

Royal Grand Suite

Apartament in regim hotelier cu cinci camere – Cluj Napoca

Localizat in centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, pe strada pietonala Dr. Ion Ratiu, acest apartament in regim hotelier Royal Grand Suite ofera caldura si dotarile necesare unei sederi linistite in oras. Apartamentul imbina avantajul pozitionarii ultracentrale cu linistea oferita de cele 3 dormitoare ce izoleaza de ambientul extern.

Pe o suprafata de 130 metri patrati, impartita pe doua etaje, apartamentul Royal Grand Suite dispune de un living, o bucatarie, 2 bai, 3 dormitoare si o sala de sedinte. Poate acomoda 6 persoane in cele 3 dormitoare si 2 persoane pe canapeaua extensibilă din living room. Camera de conferinte este dotata cu birou, seif, masa si scaune de sedinta.

Dotarile standard ale acestui apartament în regim hotelier sunt internet Wi-fi de mare viteza, LCD HD, TV prin cablu (canalele HBO si Adulti fara plata altor taxe), caldura reglabila, curatenie zilnica si seif.

[one_half]

Royal Grand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 5 camere  Caldura reglabila

Royal Grand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 5 camere  Aer Conditionat

Royal Grand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 5 camere  Curatenie zilnica

Royal Grand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 5 camere  Bucatarie

[/one_half]

[one_half_last]

Royal Grand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 5 camere   Spalat si calcat

Royal Grand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 5 camere   TV HD LCD

Royal Grand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 5 camere   Free Internet Wi-Fi

Royal Grand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 5 camere   Zona centrala

[/one_half_last]

Royal Grand Suite - Apartament Regim Hotelier Cluj - 5 camere

Localizare

Localizarea ultracentrala a apartamentului în regim hotelier Royal Grand Suite este perfecta atat pentru intalniri de afaceri, cat si pentru vizitarea si descoperirea oraşului Cluj-Napoca.

Fiind situat în zona istorica a orasului se poate ajunge intr-o plimbare la aproape toate punctele de inters din Centru. Se pot vizita Biserica Sf. Mihail, Piata Unirii, Piata Muzeului, Piata Avram Iancu, Catedrala Mitropolitana Ortodoxa si Parcul Central.

De asemenea, puteti descoperii si viata de noapte a orasului, in Centru fiind unele dintre cele mai bune si elegante cluburi, dar si cafenelele care prezinta o parte din vechiul Cluj.

You might also like