oferte speciale

Transilvania Jewelry Show

”Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei” cânta, prin anii `50, Marliyn Monroe, actriță, sex simbol și divă pop a secolului Transilvania Jewelry Showal XX-lea. Reprezentanții sexului frumos, și nu numai, pot admira în perioada 11 – 14 aprilie 2013, în cadrul târgului Transilvania Jewelry Show, bijuterii din argint, pietre prețioase și semiprețioase, bijuterii handmade, minerale și obiecte de decor.

Evenimentul, denumit de organizatori ”Raiul pe pământ” în materie de bijuterii, ajuns la a șaptea ediție, reunește expozanți din diferite colțuri ale lumii: Brazilia, China, India, Israel, Germania, Ungaria și din România. Organizatorii vă invită să admirați cele mai noi creații și trend-urile pentru anul 2013.

Transilvania Jewelry Show este împărțit pe mai multe secțiuni, pentru ca fiecare persoană să își găsească bijuteria potrivită. Dacă doriți o bijuterie cu pietre prețioase (diamante, safire, rubine, smaralde) sau pietre semiprețioase (ametist, turcoaz, piatra lunii, labradorit, etc), care sunt aduse din India, le puteți cumpăra en detail sau engros direct de la producător. Pentru cei care doresc bijuterii unicate, a doua secțiune a expoziției propune bijuterii atât în produs finit, cât și pe componente (mii de mărgele, pietricele, accesorii). Veți mai găsi, de asemenea, bijuterii lucrate manual cu Cristale Swarovski, bijuterii importate din Israel și obiecte de decor precum vase, pahare, scrumiere și minerale aduse în stare brută.

Expoziția internațională cu vânzare poate fi vizitată în perioada 11 – 14 Aprilie 2013, între orele 12:00 – 20:00, la ExpoTransilvania.

Have your say